Het uithangbord van winmeter

Herinner je je deze Smileyreels nog? Het uithangbord van winmeter.nl, op de oude site hadden we deze een prominente plaats gegeven in de banner. Door zijn vriendelijke uiterlijk en de vele winmogelijkheden is dit een must played! Betalingen kunnen naast ideal ook met een smsje, paypal en creditcard..

bars en zevens

Vrolijke smileyreels rakker als gokkast

smileyreels gokkast

De Smileyreels gokkast is de rolls royce onder de fruitautomaten.Zo gelikt en gesmeerd zie je zie niet vaak! Als je aktie zoekt in het bovenspel dan ben je bij de smileyreels aan het juiste adres. Zes strakke cilinder rollen omlijst met een gouden griffel. Ook de benzine die de motor laat draaien is straf, 32 punten maximaal, wat de toerental tot 20 winlijnen kan laten pruttelen. Aanslingeren hoeft ook niet, het winrad draait vanzelf en zorgt ervoor dat dat de kleppen een aantal malen verhoogt kunnen worden.Ook heeft deze bolide drie rollen in het beneden en maar liefst zes rollen in het bovenspel Het spel start standaard in het basisspel.Het basisspel heeft zoals gewoonlijk weer 1 winlijn, behalve de “M” symbolen, deze tellen kriskras en geven een mysterie winst van vier tot en met 200 punten.Met de autohold functie worden de rollen met een bepaalde combinatie vanzelf gelockt. Met de reset button kunt u vastgezette rollen weer losmaken. U kunt natuurlijk ook de rollen die u wilt vastzetten . Het gierende topspelMet de knop kies spel kunt u lachend switchen tussen het basis spel en het top spel met de verscheidene inzetten.In het top spel zijn vier opties om in te zetten, niet het vier op een rij spel…. Op de smileyreels fruitautomaat zelf ziet u het aantal rollen waarmee u speelt bij welke inzet. Tevens knipperen de rollen op waarmee u speelt.Boven worden alle mogelijke combinaties van drie symbolen gemaakt op alle liggende en schuine winlijnen op de rollen waarmee u speelt.De bovenste rollen gebruiken punten van meerdere win banken. Wanneer u boven speelt wordt steeds 1 punt van beneden gebruikt bij de inzet.Het is mogelijk om in het top spel te spelen zonder dat u points op de win banken heeft staan. Door op start te drukken wordt er steeds 1 punt van het basis spel naar boven geplaatst. U kunt dit herhalen totdat u voldoende punten op de win bank heeft waarna de rollen automatisch beginnen te draaien.Wanneer u op de reset neem win button drukt worden de punten van de win bank met de minste credits naar het basis spel geplaatst. De lol kan niet op, dit is de promokast van ons. De Smiley was zelfs in onze banner geplaatst!Alle gokkasten online die er maar te vinden zijn.Fruitkings heeft mooie slotmachines waar je op blijft spelen.50 funcredits per dag of gamble for real..Kies Uw gokkast uit het snelmenu of direct play door op de animated gif te klikken.

Zes rollen in het bovenspel


De Smileyreels heeft zes rollen in het bovenspel! Je hebt de mogelijkheid om te spelen tot de hoogste inzet van 32 punten, hiermee kun je met 20 winlijnen spelen. Het rad van fortuin als gokspel maakt deze kast helemaal compleetNieuw bij winmeter!!! Meer rollen heb je niet nodig zou je denken? Nou met de eightball, de naam zegt het al, heeft ACHT! rollen.Nieuw in ons assortiment, speel hem voor de fun of met echte euro`s.De Millions heeft ook een rad van fortuin als gok spel, en de gehele kast is kriskras. Laat je niet verleiden door zijn "looks", maar door zijn geweldige gameplay. Vooral het boeiende topspelletje is adembenemend.De gekke CrazyWheel500, hoe gek kun je ze krijgen tegenwoordig. Deze fantastische kast heeft alles wat een gokker maar verlangt van zijn kast. Schuif aan en geniet...
Netflix big screen bonanza
De verbeterde Reelcash2 is net zoals zijn voorganger een plaatje, met zijn mysterieuze prijzen en de mooie geluiden en flash gameplay wordt dit vast 1 van uw favorieten.Let the reels spin! reelcash2 De warme volcano van fruitkings is gebaseerd op de aloude nudges. Spaar deze "nudges" en gebruik ze op het juiste moment en de prijzen vliegen je om de oren.De zichtbare cameleon brengt heel veel speelplezier door middel van het sparen van zes nudges, deze kun je gebruiken om rollen te laten zakken. Het vernieuwde draairad maakt het gokken nog spannender als het al was. Speel hem snel voor hij van kleur veranderd!Duizend credits winnen met 1 win combinatie, dat kan met de Tropicana gokkast. Samen met het gokspel waarmee je tot vijfhonderd credits kunt winnen is dit een kast waar je het heet van krijgt. Met het munt en kop gokken weet je waar je aan toe bent. . De naam Lucky Holder zegt het al, met een beetje mazzel houdt je de juiste combinaties vast en kun je leuke prijzen winnen! Wat een mazzel. Ook in het bovenspel geldt de holdfunctie. Als je in het uppergame vier flower symbolen kriskras hebt, dan mag je een mysterieuze schot doen.