Speel ook eens de eightball fruitautomaat: eightball

De biljarters onder ons die zullen wel zeggen:"Dat is zus en zo en dit en dat spel". Nu hebben ze een biljartgokkast ontworpen en niet zo maar 1! Op de bovenste rollen wordt met maar liefst acht rollen gespeeld! Bij fruitkings gokautomaten kun je ieder dag met vijftig fun credits spelen.Ook kunt u op de 8 ballen van eightball gokkast voor echte euro`s spelen, dan wordt elke credit 0,10 euro cent waard. (ja je kunt echt geld winnen met gokken op gokkasten) en dat je dus je gewonnen punten kunt laten uit-betalen op je bank rekening.Credits kopen kan door middel van het bellen via je nieuwe ipod of mobieltje naar een betaalde nummer, of via Ideal. Wanneer je tijdens of na het spelen afsluit of het venster afsluit worden je punten bewaard op je eigen account, dan kun je de volgende keer gewoon weer kunt in-loggen op je account met je logingegevens en kunt gewoon weer verder spelen op de fruitautomaten met je bewaarde credits.

bars en zevens

Breakout, cameleon en meer van eurocazino

eightball gokkast

Het giga aantal van acht bovenrollen en een mystery spel, de eightball is een fantastische gokkast! De acht ballen speel je in het benedenspel op de middelste winlijn, behalve als je het kruis symbool treft. deze tellen kriskras. Als je drie XXX in beeld ziet dan wordt een mysteryprice van 4 tot en met 200 punten gegeven.
Het nieuwe winrad heeft gele en rode pijlen, waarmee je punten in het gokspel tot 12 keer kan worden vermeerderd Heeft u ooit wel eens op de bovenste rollen zoveel winlijnen gezien? Hier in Amsterdam zeer zeker niet.
De 200 symbolen zijn 200 punten waard in het beneden spel. De "eightball" symbolen geven 128 punten en de bellen en bars 64.Bepaalde fruit-symbolen kun je vasthouden met de hold functie, en de gokkast houdt ook zelf sommige combi`s vast. Met de resetknop haal je ze weer los.
Een biljartje leggen in de Uppergame: Met het "kies spel" of "choose game" heb je de mogelijkheid om te schakelen tussen het uppergame en lower game. Ook de inzet is simpel te veranderen door een aantal malen op de start knop te klikken.Grijze eightballs leveren 90 punten per winlijn op, terwijl gele fiveballs 40 punten opleverd.De ? karakters tellen alleen op de middelste winlijn. Je kunt boven met 6 verschillende inzetten spelen (4 tm 40). De fruitautomaat verlichte rollen geven aan met hoeveel rollen je speelt. Let wel op dat ook 1 punt van je creditmeter beneden wordt afgetrokken als je in het boven spelletje speelt. Wanneer je je credits naar de club meter zet dan kan je je inzet verhogen. De inzet is vanaf 4 punten en die loopt tot 128! Let erop dat je de rollen niet meer mag vasthouden als je een hogere inzet kiest. Om terug te gaan naar het benedenspel kan je op collect clubmeter drukken. Met zich mee. Als je in het boven spel vier bloemen kriskras op de winlijnen hebt, kan je een mysterie schot doen op de credits van je inzet die je dan hebt.Tijdens het publiceren van dit bericht dacht ik dat hij leeg was, maar nadien zag ik toch wat bewegen. Zo snel kan hij toch niet van kleur veranderen? Deze Cameleon haalt de wettelijk gestelde eis van 1 draai in drie seconden.En wat is er dan toepasselijker om de BreakOut met eronder te plaatsen? Een hele eigenwijze gokapparaat van eurocazino. Ben je uitgespeeld op de bovenstaande Alcatraz dan kan je vluchten in de Breakout.Hoe kan het ook anders, na de populaire tv-serie prisonbreak hebben we nu een gokkast breakout.Speel ook eens Moneyhoney.

Crazy Wheel gokkasten


Het echte gokken begint natuurlijk in het Crazy Wheel. Hier vindt je "SG" symbolen, iedere keer dat er een "SG" symbool valt op de middenlijn, wordt deze bewaard. Als je zes "SG" symbolen hebt, dan wordt het Crazy Wheel gestart. Het rad start met draaien en met de stop gokken knop maak je kans op 100-300 en 500 credits.Een van onze best gespeelde automaten in de fruitkingserie. Ook eentje waar wij goede herinneringen aan bewaren. De flappen die in het bovenspel kunnen vallen maken je hebberig. De geeltjes zoals ze vroeger heette waren lekker, net zoals de vraagtekens die soms enorme punten konden opbrengen. Reelcash is echt geld winnen op gokautomaten.De reelcash fruitautomaat staat natuurlijk ook bij winmeter speciaal voor u klaar om meteen te gokken.standaard beneden spel spelen:
Netflix big screen bonanza
De Real magic in het standaard beneden spel staan onder het gokrollenspel.Het Cashspel van deze fruitautomaten gebruikt gokrollen met daarop waarde coupons. Verbazingwekkend dat zelfs google het fout heeft met zijn Real Magic! Dit is toch echt de reelmagic.Je kunt altijd de punten van de club meter overzetten naar de credit meter en verder beneden spelen.Een maximum van 1500 punten in de club meter. Subzero fruitautomaat. Hier bij winmeter.nl hebben we alle gokautomaten online die er maar te vinden zijn. Dit zijn de Fruitkings pagina`s, Fruitkings heeft verschikkelijk mooie gokkasten, die ook jouw veel speelplezier bezorgt.Zo kun je 50 credits per dag voor "fun" spelen.Maak een keuze uit je gokkast in het snel-menu en speel meteen door op het plaatje te klikken.De yellow submarine was een film die zeer druk bezocht en gezocht werd. De makers van de Subzero moet hier aan gedacht hebben toen hij deze gokkast ontwikkelde. Met zijn duistere winradar en waterige gokfunktie. Wij hebben er een tijdje over gedaan om hem in zijn geheel te doorgronden.