Big bonus met bigbonus

Prison breakProbeer maar niet te ontsnappen aan zijn verslavende gameplay! De bigbonus heeft een dual-mode. Bekijk de fruitautomaat in een casinoblik of gokkastblik. En zo zijn ze ook te spelen, een hendel aan de rechterkant of een strakke videoslot. Een mooie issue is de hotshot variant op het schieten. Speel deze mooie eurocazinoslot nu!Beneden speel je met 1 win lijn. Ook kan je in het basis spel extra holds sparen.Als je op elke rol een symbool in een symbool hebt, dan krijg je een extra hold.Daarmee heb je een grotere kans om een win lijn te maken. Zodra je deze hebt, kan je je winst ophogen door het gokspel te spelen.

Winmeter gokkasten

Bigbonus videoslot

fruitkings bigbonus

Als je op de start button klikt gaan de credits naar de win bank. Ook kunt meteen het boven spel spelen door op de knop kies spel te drukken. De opties zijn dan: onderspel, bovenspel, inzet vier, inzet acht en inzet 16. Voor de rest kan met de luckyholder boven ook de rollen holden. Als je op elke rol een symbool in een symbool aantreft krijg je een mysterie schot op de huidige inzet. Door op de startknop te klikken blijft het lichtje branden en krijg je een mysteriewin.Zoals normaal begin je in het spel beneden, het basis spel genoemd. Deze heeft drie rollen.1 winlijn is hier actief, behalve de ster symbolen, deze tellen kriskras. De autohold houdt rollen automatisch vast, en met de resetknop kun je deze rollen weer losmaken. Ook kan je zelf bepaalde combinaties vastzetten. Top spelHeb je beneden vier credits of meer staan dan kunt u het Topsel spelen. Dit kost je vier of acht credits. Als je met inzet vier speelt dan zijn drie rollen actief, als je met acht credits speelt, dan worden alle vier de rollen actief, dit betekend natuurlijk meer winstkansen.Het top spel bestaat uit zeven win lijnen, maar je kunt je punten ook weer naar beneden brengen.

Holds sparen


Je kunt ook holds sparen, als er op elke rol een ster in een ander symbool valt krijg je 1 hold. Je kunt er maximaal vier extra bij elkaar sparen.Speel uw spel bij winmeter.nl.Met De Lucky Holder kan je de rollen in het bovenspel vast houden, dit levert natuurlijk meer winst kansen m
Netflix big screen bonanza
Ook de LuckyHolder fruitautomaat heeft drie rollen beneden en vier rollen boven, Het spelletje begint automatisch in het basis spel.In Amerika en wel op het eiland voor New York was een gevangenis genoemd Alcatraz. Een van de best beveiligde gevangenissen destijds, waar maar een enkeling was ontsnapt. Hij is nu gesloten, en als eerbetoon aan deze jackpotdichte slot heeft fruitkings de Alcatraz gokkast nieuw leven ingeblazen.Op een Tropisch eiland gestrand, zonder telefoon, stroom en bankrekeningnummer. Hoe moet je dan deze verslavende gokkast Tropicana spelen? Een verlengsnoer aanbrengen of als je geluk hebt dan is je laptop droog gebleven, maar heb je geen wifi ontvangst. Dat is pech, het leek zo leuk maar dan blijven we liever thuis.