Mix and match runner en deep blue sea

In het verre warme zuiden aan het snorkelen in de blauwe zee, zilverwitte stranden, palmbomen en een tequila erbij, halfnaakte vrouwen liggen op het strand, zo`n dertig graden en nog maar een biertje nemen in de lokale pub. En toch heb je het gevoel dat je iets mist?? Juist de Deep Blue Sea gokkast. De Mix and Match is de meest gespeelde gokkast op winmeter op dit moment!Het is net zoals een man en een vrouw, een man en een bier en een man en zijn gokkast. Mixt het en past het wel? Dan gaan ze samen verder. Deze gokautomaat doet zijn naam eer aan. Bij de mix&match feature krijg je prijzen voorgeschoteld. Valt de prijs in goede aarde dan is er een match. Is het een flutprijs van kersen of citroenen dan ga je weer mixen. Je komt thuis en roept: Schat ik heb een big bonus gekregen!! Zij helemaal blij en wild, kom jij aan met een 30 kilogram wegende 2 meter hoge gokkast. Dat had ze niet verwacht...

bars en zevens

Superflush en rad van fortuin

superflush

Wheel of fortune

En om toch het plaatje compleet te krijgen hebben we er een echte Wheel of fortune bijgedaan! Draai aan het wiel en ontdek wat voor prijs je hebt gewonnen.

wheel of fortune nieuw

Universe JackpotWin tot 500 euro in een simpele draai!!! We heten U van harte welkom bij de enige echte WheelOFortune! In het beneden spel kunt U kiezen voor een inzet van een punt om de rollen te laten draaien, maar je kunt ook kiezen voor het WheelOFortune spel. De inzet bedraagt dan vier credits. Wanneer op de vierde rol het Wheellogo valt mag je een keer draaien aan het grote rad. De prijzen lopen op tot en met 500 euro!! Gewonnen credits in het boven spel kunnen naar je saldo gezet worden door op de win bank naar creditsknop te drukken. Zoals je misschien al gemerkt hebt kun je vanaf nu niet alleen meer voor de vertrouwde highscores spelen, maar ook voor Fun en Real. Het gekke wiel, wie heeft het wiel uitgevonden? Iemand een idee? Het waren de Egyptenaren natuurlijk. Hoe anders konden ze die zware stenen tillen. Ze hadden mankrachten genoeg, dat wel. De crazywheel gokkast heeft zowel onder als boven vier rollen. Deze eenarmige bandiet heeft een uniek gokspel en dito uitbetalings mogelijkheden..Affijn, geen last van. Stekker in zijn kont en spelen maar. Deze videoslot dankt zijn naam echt aan de grote prijzen die vallen. In eerste instantie toen ik deze Green Mystery fruitautomaat zag dacht ik persoonlijk aan de Hulk. Het zal wel een jeugdsentiment of eerder een jeugdtrauma zijn. Zo mysterieus was de Hulk niet, het was die vent van een Banner. Zijn voornaam ben ik vergeten, we zullen hem Dokter noemen in de toekomst. De greenmystery is wel een gokapparaat die je doet schrikken. Een gokrad en een bovenspel met vier rollen. Hoe heette die presentator nou die het rad van fortuin presenteerde? Was het Willem Ruis of was het Ron Brandsteder? Het rahaad van fortuiijjjjn, zo werd het omgeroepen. Bij ons wordt dat gedeelte bespaart, je krijgt slechts de gokkast rad van fortuin in al zijn franje.

Crazywheel 500 en lucky holder


Bij de CrazyWheel500 is de kans zeer groot dat je de jackpot wint.De vele win lijnen en het wilde gedrag van het top spel geven de echte gokkers het gevoel dat er wat te halen valt! Crazywheel500 fruitautomaat heeft een basis spel een top spel en een super gokspel.Speel meteen de Lucky Holder of zoek een titel in het snelmenu.Nieuwe gokkasten online dat is altijd fijn! Hier de nieuwste van de fruitkings aanbieder. De Fruitkings spelletjes zijn mooie flash kasten.Gratis spelen behoort tot de mogelijkheden, 50 credits per dag. De Area51 fruitautomaat of mag ik hem niet noemen. In de USA staat dit bekend als de grote onbekende opslagplaats, vermoedelijk een researchcentre, waar onderzoek naar aliens en ufo`s zouden plaatsvinden. Zo mysterieus is deze video slotmachine nou ook weer niet met de optie om met pay & play te betalen.
Netflix big screen bonanza
De Area 51 heeft zo te zien geen onder en bovenspel, de gehele kast is kriskras. Toch geeft de gokkast op sommige combinaties op de midden winlijn grotere prijzen. Kijk voor de wincombinaties op de kast zelf. Er is een club meter en begint met een inzet van 1.Als je met inzet 1 speelt dan kan er ook een buitenaards wezen op de middenlijn vallen. Als dit het geval is dan wordt het hoger lager spelletje geactiveerd. Daarin kan je proberen om te voorspellen wat het volgende cijfer wordt, hoger dan het huidige cijfer of lager. De cijfers lopen van 10 tot 100. Als je het goed voorspelt dan krijg je twee punten, deze kan je ook weer naar de club- of creditmeter zetten.