Er is een nieuw customgames spel online!!

Het laatste nieuws: Er is een nieuw customgames spel online!! Ultra fo(u)r Reel, de videoslot met zes verscheidene inzetten wat kan resulteren in een omzet van 100 credits per druk. Als je eens niet grof wilt gokken dan zijn de customgames gokkasten uitermate geschikt. Je kunt voor een highscore spelen, of gewoon voor de fun. Je krijgt 100 credits voor 1.30, dus daar ben je wel even zoet mee. Speel eens wat anders, speel je spel bij winmeter.nl

Winmeter gokkasten

Elke videoslot heeft zijn eigen highscore lijst

* Er is nieuw prijzensysteem aan de spelen gekoppeld. De prijzen zijn ook verhoogd naar 150 euro, 100 euro en 50 euro. Prijzen die gewonnen kunnen worden, worden middels een klein promotioneel kansspel aangeboden..
Bubbles & Spinning Wheel
321 custom 998
De behaalde prijzen kunnen worden genomen of worden gespaard. De 'Bubbles' symbolen op deze kast geven een criss-cross mystery prijs.Goldrun & Jokerswild
118 727
De Goldrun, een klassieker onder de fruitspelen met zoveel features dat het duizelt! De Jokerswild classic. Een prachtig spel om te spelen: denk aan "kies een prijs".The JokersStraffe slot met twee keer drie rollen, gratis te spelen. Ook voor 1.30 per gesprek, dat is niet gek!Reel Twist Het feature spel bestaat uit een aantal rollen met symbolen. Inzet reeltwist 5 en 10 credits.nieuw: extreme machine Extreem maffe machine, een nieuwe eenarmige bandiet van customgames.Medieval De Medieval hoogste score spel weet iedereen langer aan zich te binden.Ultra 4 reel De Ultra 4 reel gokt lekker weg, goedkoop en urenlang speelplezier.nieuw: Sterling 2000 Wie de Sterling 2000 niet kent heeft nu de kans om zijn kennis op te doen.wild sixteen Een andere variatie van de wild sixteen, kom in de topscore lijst en pak die prijs! Hot 4 reel Hij is echt te heet om echt te zijn, toch staat ook hij bij ons in de lijst. Clowns & Crowns Zo grappig als zijn naam is ook het spelplezier op deze slotmachine.De ultra 4 reel en clowns & jokers zijn de nieuwste fruitkasten in deze collectie.

Customgames met uniek concept

De gokkasten van customgames hebben een uniek concept. Ze hebben allen een highscore lijst waar je aan het einde van de maand mooie prijzen mee kunt winnen. Europa`s grootste aanbieder van videoslots heeft er wederom een paar bekende titels bij, zo is de Sterling2000 nieuw in Nederland, en dat voor een euro dertig.druif Wil je de Highscore lijsten zien? Kijk dan in de categorie of zoek op "highscore". Wij zagen de cache terug van 21 feb 2011, met wel heel erg veel trefwoorden! Toch een 14de plaats maar dit kan niet goed blijven gaan zou je zeggen. 2 April nog steeds veertiende op 7 april maar een aantal treffers weggehaald. Nu in mei zijn alle pagina`s ver terug gezet door onze vriend ##$%. En na alle overtollige vertalingen eruit weer terug op de oorspronkelijke positie. Ook voor de Tanzoo gokkasten hebben wij onze eigen banners gebruikt. Wij zijn nog in conclaaf met deze om toch die promotiematerialen te veranderen, maar helaas staan wij hier alleen in. Maar geen nood, zoals je ziet kost het ons meer moeite om de fruitautomaten te presenteren, maar voor de ogen van onze bezoekers is het zowiezo beter. De spelbeleving veranderd daarentegen niet. SMS Speel1, speel3, speel5 of speel10 voor respectievelijk 1 euro 50=15, 4,50=45, 7.50=75 of 15 euro=150 credits. SMS deze code(s) naar nummer 4455. Ook bellen naar 0909-1415 1,30 euro per gesprek voor 13 credits en 0909-1550 voor 80 eurocent wat 8 speelcredits oplevert. Ook SMS en CALL zijn betaalmogelijkheden, net zoals iDeal, paysafecard, Mastercard en VISA. Wij hebben bij de Redyellow en de Technoreel geen Tanzoo fraude ontdekt. Wederom weer eens de oldtimer en wildtimer, hoe oud ze ook zijn....De Graffiti en de Touchdown zijn typische sms Tanzoo fruitautomaten. Hoe vind je ze bij elkaar, de Jolly Joker en de Lucky DevilDe Blackbull en de Turboplay spelen beter online dan dat ze fijn zijn. De supertron *supatron? en de starsnbars, twee kleurrijke kasten. De goingbananas en de Victory hebben ook wat gemeen, de V`s symbolen geven vruchtbare prijzen. En tot slot de turboreel en magiccircle, de meest gespeelde kansspel die we online hebben staan. Betalen kan met de telefoon, Click and buy, ideal, creditcard en VISA.

Revolution


Waren we bijna de Revolution vergeten! En wederom een blunder van de bovenste klasse van ons. Ook deze pagina was voor de bezoeker geoptimaliseerd, alles stond speelklaar voor U, maar wij vergaten dat we ook nog gevonden moesten worden! De schade is beperkt, wordpress sleept ons er aardig doorheen. Vind de randomrunner met de zoekfunctie aan de rechterkant.
Beretta`s Vendetta van amsterdamscasino
Anderhalve week later dropen de tranen uit onze ogen. Een daling van vier plekken. Op 6 april 2011 bereikten we de 23ste plek. Een remedie tegen dit googlevirus is het "T" woord 1 maal te verwijderen en dan kijken wat het virus nu gaat doen. Heeft geen bips geholpen, twee weken later nog steeds negentiende. Voor de fun hebben we maar het woord toegevoegd, evenals het SMS woord wat hiermee toch consequent verbonden is. 18de en eenmaal de "T" verwijderd, denk niet dat het verschil maakt tussen een meer of een minder... Voordeel is wel dat de Title Tags en Meta Description naar wens aangepast kunnen worden. 31 mei nogmaals 1x weggehaald, blijven er drie over..15 juni, titel veranderd twoord teruggehaald naar stek drie, 19de plek verschijning, paar weken wachten en dan kijken of er nog een vakjargon bij kan.