6 Nieuwe gokkasten van Cashzino!

Jaja het is weer zover! 6 Nieuwe gokkasten van Cashzino! Deze nieuwste aanbieder is een vrucht van bermuda promotools oftewel degene die ons van de caramba fruitautomaten voorziet. We beginnen met de beachclub een slotmachine met veel rollen in het bovenspel, wij kwamen tot de tien. Daarnaast staat er een andere uitvoering van de Goldrush.Waar staat Cashzino voor? Zes nieuwe high-bet slots die uniek in gameplay zijn met in elke slot een persoonlijke jackpot (1500 credits - 150 euro) en een Wild-Jackpot die kan oplopen tot 25.000 euro.

Winmeter gokkasten

Wat is een progressieve jackpot?

Een favorietje van ons is de Jokershot voornamelijk door zijn gameplay. Daarnaast staat de Royal Turboreel gepositioneerd. En wederom een andere versie van de Turboplay, ditmaal de deluxe versie. En daarnaast de UltraDutch, deze gaan we in de toekomst extra promoten, met een eigen pagina en mooie graphics. Een progressieve jackpot is een jackpot die je kunt winnen als speler. De progressieve jackpot is een wereldwijde jackpot die kan worden gewonnen in elk spel. De progressieve jackpot stijgt wanneer een speler een storting maakt in het JackpotSlotty netwerk. Als je een criss cross 3 x J-symbolen combinatie op de eerste 4 rollen draait, dan heb je een extra J-subsymbool op de speciale J-Symbol verzamelmeter. Wanneer het J-symbool verzamelmeter vol is begint het Jackpot wiel begint te draaien. Als het wiel stopt op een J-symbool, dan win je op dat moment het huidige progressieve jackpot bedrag! Zodra een speler de progressieve jackpot op het JackpotSlotty netwerk wint, wordt de progressieve jackpot teruggezet op 1000 credits. De Progressieve Jackpot zal dan weer stijgen tot de volgende winnaar! BELANGRIJK! U kunt alleen spelen voor de progressieve jackpot als je voor echt geld speelt. U kunt geen J-symbolen in de funmode te verzamelen. Hoe kan ik een account aanmaken, zodat ik kan spelen voor de progressieve jackpot? te spelen heb je een account nodig zodat je kunt spelen voor echt geld. U kunt gratis een account aanmaken op JackpotSlotty. Er is geen rekening gehouden met kosten die gemoeid zijn, het is altijd uw beslissing als je credits koopt. Het beste is: we geven je €2 gratis als u zich aanmeldt! Volg deze instructies om een account aan te maken:

  • 1. Open een JackpotSlotty spel (vanaf de homepage)
  • 2. Klik in de rechterbenedenhoek, klik op 'Kassier'
  • 3. Klik in het menu, klik op 'Inloggen' Het scherm die u toelaat om een account te registreren verschijnt
  • 4. een account registreren. Aan de linkerkant van het scherm (stap 1), kies dan een inlognaam, wachtwoord en e-mailadres. Vergeet niet om op de knop 'Ik ga akkoord met de voorwaarden' optie!.
  • 5. U bent succesvol geregistreerd bij JackpotSlotty! U kunt nu spelen voor de progressieve jackpot, en vele andere mooie prijzen door in te loggen bij uw account.

Maximale inleg:Vanwege het verslavingsrisico kan een speler een maximum van €200 in credits kopen om de 24 uur. Bedrag van gebruikersaccounts:Als speler kun je alleen één account hebben per IP-adres. Het is niet mogelijk om meerdere actieve speler accounts te hebben op één IP. Bij overtreding van deze regel zal ons systeem automatisch de laatst toegevoegde rekening verwijderen, waardoor het onmogelijk is om in te loggen met uw laatste rekening.

Opslaan van je credits:


Uw credits worden automatisch opgeslagen op uw account. Dit betekent dat u altijd later door kunt gaan en met uw opgeslagen credits spelen door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.misbruik: Als we echter ernstige aanwijzingen hebben dat onze spelen worden misbruikt, illegale cc gebruikt, het witwassen van zwart geld, of enig ander gedrag dat niet kan worden gezien als een normale, behouden wij ons het recht voor om uw persoonlijke account te blokkeren tot nader onderzoek. Alleen wanneer de uitkomst van het onderzoek duidelijk fair play toont, worden de gewonnen credits uitbetaald. Wanneer een speler zich schuldig heeft gemaakt van bewezen misbruik zal hij worden gemeld aan de bevoegde autoriteit en zal zijn account geblokkeerd worden om verder te spelen te voorkomen.Credits uitbetaling:LET OP! Vul de correcte bank informatie in. Naar aanleiding van de verstrekte informatie zal het geld worden uitbetaald dat je hebt gewonnen.
Netflix big screen bonanza
Indien de verstrekte informatie onvolledig is of niet geldig zijn we niet in staat om u uit te betalen. Een emailadres is nodig zodat wij u kunnen bereiken in het geval de informatie die u hebt ingevoerd (adres of rekeningnummer) onjuist is. Uitbetalings Geschiedenis:Hier vindt u de door u gevraagde uitbetalingen. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt zal de status worden ingesteld in afwachting totdat wij uw uitbetaling hebben aanvaard. Uitbetalingen worden verwerkt binnen 24 uur op werkdagen. Wanneer u vraagt om een uitbetaling op vrijdag of in het weekend zal het geld worden verzonden op maandag.