Een typisch snelle Fruitluck gokkast

De Red White & Blue doet ons ergens aan denken, maar het schiet niet te binnen. Een typisch snelle Fruitluck gokkast waarmee je x4 en x8 kunt spelen. Rode 7`s 100, witte 7`s 60 en blauwe 7`s zijn 40 punten waard *inzet 4. Met supermeter tot maximaal 1000 punten en hij staat speelgereed! Red White & Blue is een klassieker onder de klassiekers. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld, heeft de Red White & Blue altijd de aandacht van vrijwel elke gokker weten te trekken. Zijn eenvoud is zijn charme en door deze charme weet iedere speler zijn weg snel te vinden op deze gok-topper. Het basisspel is voorzien van leuke features als kop/munt en een kersen-ladder en in het bovenspel kun je kiezen of je met een inzet van 4 of 8 wilt spelen voor hoge of extra-hoge prijzen.
spinity bingolot

bars en zevens

Beachbucks van Bingolot online

In plaats van de beachclub van Cashzino staat nu de Beachbucks van slotplaza online. Een hele leuke gokkast voor iedere gokker in Nederland en buurlanden.Wij hebben eens iets anders dan een strandclub, de gokkast Beachbucks is nu online te spelen bij Nederlands grootste aanbieder! Nog nergens anders kom je hem tegen en hier hebben we hem al geplaatst. Veel Speelplezier! Slotplaza had in mei 2011 een nieuwe fruitautomaat geïntroduceerd die we hebben gemist. We wilden hem je niet onthouden dus bij deze komt de superdeluxe Bonus reels, een spel die kriskras prijzen oplevert en in het bovenspel inzet 5 en 10 heeft.
simply wild

Mummy treasures creepy show

Hier stond de Ultradutch van Cashzino maar aangezien deze aanbieder niet meer de Nederlandse markt vertegenwoordigd hebben wij hem omgeruild voor de Mummy treasures van slotplaza. Een sterrenbar met tien rollen in het bovenspel, win 2000 credits met deze overdosis aan entertainment! Speel het ultra dutch spel bij onze fruitautomatenhal!Ultradutch is 1 van de eerste gokkasten die wij posten in de Cashzino serie. Door tijdgebrek en andere werkzaamheden is deze serie een ondergeschoven kindje op winmeter maar wij beloven beterschap en zullen in de toekomst alle fruitautomaten van Cashzino plaatsen, kom vaak terug en zie ze verschijnen. Simbat heeft met de ontwikkelingen van fruitautomaten niet stilgezeten, sterker nog met de introductie van de Magic Joker heeft zij weer een uitstekende troef in handen. Je kunt nu gokken op deze gokkast voor de "lol" of spelen om echt geld. Wilt U spelen op de Roadrunner? Wij hebben gezocht maar konden hem helaas niet vinden.

De nieuwste gokkast in 2011, uitgebracht op 21 april presenteren wij u: De Club Millionaire!En of dat onze vaste klanten niet blij genoeg maakt, doen wij er een bonus bij tijdens de paasdagen: Over elke storting ontvangt u op 1ste en 2de paasdag 15% extra cash! Slotplaza maakt het wel heel erg bont. Wat bleek? Komen we nog meer fruitautomaten tegen, en wij maar denken dat 8 genoeg was, ja in 2010. Ook slotplaza heeft een versie van de Happy Hour, dit is een replica van deze. Dit is het origineel, in het begin onstabiel maar ontwikkeld toto een geldgevend monster van jewelste! De Happy Hour hadden we reeds gezien bij Tanzoo, maar voor Simbat is dit een nieuw assortiment. Een erg leuke kast die in de happyhour feature bonussen van 100 credits weggeeft. De SuperJoker is een leuke gokkast die 4 rollen biedt in het topspel met 4 vruchten op elke rol. Met de 16 winlijnen ben je heel dichtbij enkele zware prijzen. Het vraagteken is een mysterie in de onderspel.
simply wild
Grijp enkele winnende prijzen! De simply Wild gokkast hebben we in twee uitvoeringen, de slotplaza en de nedbet uitgave.Om de Eurocazino editie te spelen klik je onderstaande image aan:Deze speelautomaat heeft een speel voor de fun credits. Per keer krijg je 10 gratis credits om te oefenen. Genoeg geoefend? Dan heb je verschillende betaalopties om om echt geld te spelen.Daarom bent U hier gekomen, om de complete aanbod tips en trucs. En niet te vergeten de hints en pints.En om het beeld compleet te maken hebben wij uit onze bibliotheek het volgende plaatje gevonden: De Overdrive gokkast vind je alleen bij Eurocazino met als maker Simbat.Alsof je op een driewieler rijdt, zo simpel is het spelen op de nieuwste aanwinst van ons. Maar tijdens het spel krijg je toch het gevoel of je in een Ferrari zit. De besturing is makkelijk. Je krijgt vier banden om voort te kunnen bewegen en om te schakelen ook nog eens drie versnellingen.